Kristallen schedels

Kristallen schedels zijn zoals de naam al doet vermoeden uit kristal en edelsteen geslepen schedel vormen.

Door veel mensen worden schedels ge-associeerd met de dood en worden ze doodshoofden genoemd.

Onze visie is dat het geen doodshoofden zijn maar schedels, net zoals wij allemaal in ons hoofd hebben zitten (levend en wel) en waarin wij al onze informatie en kennis opslaan.

De schedels hebben naast de krachten van de edelsteen waaruit ze gemaakt zijn ook nog de capaciteit om kennis op te slaan en te delen. Het is dan ook geen ongewoon verhaal wanneer iemand zegt de schedel gehoord te hebben omdat ze onderling en met mensen (vooral hun hoeders) communiceren. Schedels kunnen hierdoor ook goed gebruikt worden bij healingen en andere esoterische behandelingen omdat ze dus de kracht van de edelsteen combineren met de opgeslagen kennis.

   

De schedels verschijnen in diverse modellen ofwel carvings genaamd. Hierin zijn momenteel een aantal groepen te benoemen:

  • Menselijke schedels
  • Alien schedels
  • Elfen schedels
  • Draken schedels

Binnen deze groepen zit natuurlijk ook nog veel onderling verschil afhankelijk van wie de carver is en hoe de ruwe steen eruit gezien heeft.

   

De carvers zien vaak al in de ruwe steen hoe de schedel erin zit en met hun kennis en ambachtskwealiteiten weten zij deze uit de steen te halen. Het is dan ook zeker niet ongewoon dat er nog energie van de maker (carver) in de schedel opgeslagen is als de schedel bij je komt.

   

Vaak is het ook zo dat de schedel jouw vind en niet dat jij de schedel vind, dit lijkt misschien zo maar vele hoeders van schedels zullen je vertellen dat men vaak een schedel gezien heeft waarvan men direct wist dat die bij hen hoorde of dat deze mee naar huis moest. Dit komt vaak doordat de schedel dit op spiritueel niveau aan je door geeft. Veelal wordt men hierdoor gegrepen en eenmaal kennis gemaakt met een kristallen schedel en zijn mogelijkheden blijft men ze vaak tegen komen en zal meestal het enthousiasme en de fascinatie alleen maar groeien.

De kristallen schedels die tegenwoordig gemaakt en verkocht worden zijn veelal recent gemaakt maar door de kracht van de steen en de mogelijkheid om informatie uit te wisselen doen ze niet onder voor de zogenoemde orginele of oude schedels. vergeet niet dat elke edelsteen op zijn minst al jaren zoniet eeuwen oud is voordat er uberhaupt een schedel uit gecarved kan worden. Ze zijn in allerlei soorten edelsteen en in allerlei maten verkrijgbaar voor bijna ieders budget.

 

Legenden:

Volgens overleveringen werden de kristallen schedels gebruikt bij rituelen en ceremonies door hogepriesters van deze volkeren. In deze rituelen werden de schedels ingezet voor genezing, wijsheid en het verruimen van het spirituele bewustzijn. De schedels werden gezien als meesters van de kosmos en als dragers van zeer oude kennis.

Ook nu spelen de schedels nog steeds een rol in een deel van de New age-gemeenschap.

Er zijn 2 producten.

Item 1-2 van 2 in totaal item(s)

Actieve filters